HISTORIEN OM MAGASIN CHOCOLADE
I 1868 grundlagde de to unge forretningsfolk Wessel og Vett stormagasinet Magasin du Nord. 
Senere i 1933 åbnede dørene for første gang ind til Magasin Chokolades fabrikshaller i København,
 og det blev begyndelsen på en æra med dansk chokolade i verdensklasse til hoffet og folket.

I over 80 år har vi arbejdet efter en enkel filosofi om, at chokolade fra Magasin skal give de
største smagsoplevelser. Ingredienserne har altid været godt håndværk og udsøgte råvarer.

Vores chokolatier er konstant på jagt efter de bedste kakaobønner og sørger for at ristning 
og forarbejdning er i topklasse. Vores marcipan fremstilles af søde mandler fra Valencia.

På fabrikken fremstiller vi også trøfler, dragerede mandler, flødeboller og nougat. 
Vi gør os hver dag umage for at leve op til de stolte traditioner og for at vores kunder skal
komme igen og igen og igen.

historien
handcrafted_3